Green room blir Make it

Steget före | 23 juni 2016

Vi vet att företagarlivet innehåller allt ifrån en känsla av frihet och en vilja att skapa och förändra till en vardag med många utmaningar i stort som smått. För att kunna inspirera, stödja och möta din företagarvardag ur fler synvinklar byter vi nu kostym och SEB:s expertblogg Green Room har blivit Make it.

Make it är en sajt för dig som företagare där du kan få guidning och inspiration. SEB:s erfarna experter, som har bloggat på Green Room sedan 2013, är fortfarande basen – men nu byter vi layout och adderar historierna om er företagare.

Mats_Torstendahl

Mats Torstendahl

Med utgångspunkt i aktualiteter och med historierna om såväl entreprenörens vardagsdilemman som succéer vill Make it stödja och lyfta dig som företagare. Experterna fortsätter att analysera, coacha och svara på frågor om allt från hur man ligger steget före som entreprenör till hur man lyckas skaffa finansiering och vad den senaste skatteförändringen betyder.

Vi vill mer än gärna höra vad du tycker och vad du är intresserad av. Har du tips och idéer om vad vi ska skriva om? Mejla oss gärna på makeit@seb.se

/Mats Torstendahl, vice vd och co-head division företag och privatkunder