Peppande poddtips för stulna stunder under jul och nyår

Steget före | 22 december 2016

Poddtips: Här är ett knippe avslappnande poddavsnitt att stänga in dig och lyssna på när du fått nog av julmat och släkt-turnéer. Inspirerande människor som försöker göra världen lite bättre. Kan behövas efter ett rätt mörkt 2016.

Tre poddtips för att peppa upp dig inför 2017

1. Från slummen till skolan. Måns Zelmerlöw och Jonas Björkman driver inte bara ett företag ihop numera. De har även startat stiftelsen Zelmerlöw & Björkman Foundation, för att göra livet bättre för barn och ungdomar som har det tufft.

2. Från städare till mångmiljonär. Entreprenören Kadim Akca berättar om hur han började sitt liv i Sverige på en parkbänk till att i dag ha sålt närmare 50 företag. Han talar också om sitt engagemang för att ge tillbaka till unga entreprenörer och att lämna över en del av sitt företagande till sin dotter. Något som inte alltid är det enklaste.

3. Från tonårsångest till mentorshjälp. ”Vi borde alla hjälpas åt för ungdomar i Sverige idag.” Lyssna på när Mentor Sveriges generalsekreterare Karin Jordås berättar hur betydelsefulla henne egna mentorer varit och varför ungdomar behöver vuxna omkring sig.

Läs mer: Zelmerlöw & Björkman Foundation lyfter barn och unga